دانشجویان کارشناسی ارشد مهندسی برق کنترل

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، دکتر قاسم عمو عابدینی معاون آموزشی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری طی سخنانی در این آئین اظهار کرد: بحث تحول آموزشی بسیار مهم است چراکه پایه و اساس تمدن‌سازی مبتنی بر علم و دانش است و دانشگاه‌ها در توسعه‌ی علم و دانش نقش ویژه‌ای دارند و باید در این زمینه نقش آفرینی کنند.

وی در خصوص تأسیس دانشکده‌ی علوم و فناوری‌های نوین در دانشگاه تبریز گفت: استاد محوری، برنامه محوری، شاگرد پروری و حکیم پروری جزو ارکان اصلی این دانشکده است و اعضای هیأت علمی این دانشکده نیز براساس برنامه و از میان نخبگان، استعدادهای درخشان و یا تحصیلکردگان در یکی از ۱۰۰ دانشگاه‌ برتر جهان جذب خواهد شد. البته سایر اساتید نیز می‌توانند به این دانشکده بیایند اما به شرطی که براساس چهار اصل استاد محوری، برنامه محوری، شاگرد پروری و حکیم پروری تلاش کنند.

دکتر عمو عابدینی در خصوص نحوه‌ی پذیرش دانشجو در تأسیس دانشکده‌ی علوم و فناوری‌های نوین در دانشگاه تبریز نیز خاطرنشان کرد: دانشجویان نه به صورت عمومی بلکه از بین رتبه‌های برتر آزمون سراسری جذب خواهند شد و نوع مقطع تحصیلی نیز از دیپلم تا کارشناسی ارشد و از کارشناسی تا دکتری خواهد بود.

در ادامه‌ی این جلسه دکتر غلامرضا حجتی معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه تبریز توضیحاتی در خصوص طرح تحول آموزش دانشگاه تبریز ارائه داد و در خاتمه، این طرح توسط دکتر عموعابدینی معاون آموزشی وزیر علوم و دکتر نصراله‌زاده رئیس دانشگاه تبریز رونمایی شد.

  • فرزاد تات

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی